calum ECU dont work [Archive] - SR20 Forum

: calum ECU dont work


sr20_B13
07-27-2009, 01:35 PM
hey how you doing i have a calumsult ECU and I accidently touch two wire on the MAF and now my car wont turn on I know is the ECU cause i installed another ECU and the car turned on.... I was wondering how much is it to repair the ECU i have

THX,
Eddie Alvarez

sr20_B13
08-02-2009, 10:55 PM
bump!!! need to know if youll be able to fix it

blo0d
08-03-2009, 07:07 PM
is it a b13 or b14?

if its a b13 just get another b13 ecu and have an electrician follow calums guidelines to installing the board into a b13 ecu. its a sticky in this forum.

if its a b14, i dunno if he did a write up, but if not, just transfer the board, and i assume theyre some other physical changes he made to the board (eg: moving a jumper). so just check and make sure everything is similar in both ecus and u should have no problem.

btw i had a similar problem with my b13 and i transfered the board to another ecu (a working one) and i have had no problems since.

sr20_B13
08-04-2009, 02:18 AM
cool i never seen that sticky and thanks i appreciated