Email sent and no reply! - SR20 Forum
Nissan SR20 Forum Nissan SR20 Forum Header Right
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

Welcome to the SR20 Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   SR20 Forum > Vendor Customer Support > CalumSult (Archived for Informational Purposes)



Sr20Forum.com is the premier Nissan SR20 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
 
 
Thread Tools
Old 05-04-2009, 03:15 PM   #1 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
Email sent and no reply!

Hey calum, i sent you and email last week and also attempted to call you a few times but the mail box is full. Its from a gmail account. If you could check your spam blocker. Its about my ecm not reading the speed signal.
Thanks.
__________________
93 Gtir powered B13 SER
91 300zx soon to be TT
05 GMC Yukon Denali
wander17 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-04-2009, 07:10 PM   #2 (permalink)
ClamSlut
 
Calum's Avatar

 
Join Date: Dec 2001
Location: Lubbock, TX

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 26 reviews
Can you post it here?
Calum is offline  
Old 05-04-2009, 10:47 PM   #3 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
sure, so i been trying to run the launch control and i have found that the ecm isnt getting the speed signal. so i checked the speedo and its working. i checked the wire from the speedo to the ecm and that checks ok. so it seems like the ecm may have a problem. i wanted to know if you could check it out or am i goin to need to get a new ecm? i am running a 92 cluster with the speedo cable if that matters. the ecm is out of the same car.
wander17 is offline  
Old 05-07-2009, 03:20 PM   #4 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
any idea?
wander17 is offline  
Old 05-13-2009, 05:12 PM   #5 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
Still nothing?
wander17 is offline  
Old 06-02-2009, 09:32 PM   #6 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
Ok so its been almost a month now and still haven't gotten an answer so let me know whats up?
wander17 is offline  
Old 06-02-2009, 09:51 PM   #7 (permalink)
Rebuilding

 
Join Date: Jun 2005
Location: Florida

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 31 reviews
Quote:
Originally Posted by wander17 View Post
Ok so its been almost a month now and still haven't gotten an answer so let me know whats up?
Join the crowd buddy. Ive been waiting 7 months
__________________
1997 200SX SE-R - 280whp & 264tq
"Shut the fu*k up and sit down"
2dr_sentra is offline  
Old 06-04-2009, 09:42 PM   #8 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
Just to backed up that he can't keep up with is clients?
wander17 is offline  
Old 06-05-2009, 12:09 AM   #9 (permalink)
Rebuilding

 
Join Date: Jun 2005
Location: Florida

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 31 reviews
Quote:
Originally Posted by wander17 View Post
Just to backed up that he can't keep up with is clients?
Your guess is as good as mine lol...
2dr_sentra is offline  
Old 06-11-2009, 07:47 PM   #10 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Sep 2006
Location: CT

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 3 reviews
so can you answer my question now? i see your back in action.
wander17 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

  SR20 Forum > Vendor Customer Support > CalumSult (Archived for Informational Purposes)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Recent Discussions
New Site Upgrade and Look
Today 04:42 PM
by AG Jeff
Last post by coach
Today 04:47 PM
2 Replies, 10 Views
CROSSDRILLED BREMBO'S 4...
03-02-2010 10:30 PM
Last post by birdbrain
Today 04:33 AM
1 Replies, 126 Views
Welcome new members!...
11-17-2004 09:25 PM
Last post by Sierra
Yesterday 03:56 PM
555 Replies, 400,330 Views
1992 Aztec Red SE-R $2400
07-14-2014 08:53 PM
by nsmo240
Last post by nsmo240
07-22-2014 08:58 PM
4 Replies, 350 Views
b13 jwt nitrous ecu and...
05-26-2013 12:34 PM
Last post by triniboy07
07-22-2014 07:38 PM
39 Replies, 1,940 Views
partout sale: vvl parts,...
07-04-2011 08:27 PM
Last post by triniboy07
07-22-2014 07:37 PM
179 Replies, 12,936 Views
aem ems v1, b14 jwt ecu,...
05-20-2014 11:35 AM
Last post by triniboy07
07-22-2014 07:34 PM
5 Replies, 296 Views
Emissions Test: Denied...
07-22-2014 03:07 PM
Last post by Hanzzzzz
07-22-2014 03:07 PM
0 Replies, 60 Views
1995 200sx se-r...
07-22-2014 02:07 PM
by nfakbc
Last post by nfakbc
07-22-2014 02:07 PM
0 Replies, 60 Views
NEW in BOX HAWK HB213...
07-22-2014 11:51 AM
Last post by chris101
07-22-2014 11:51 AM
0 Replies, 62 Views
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 05:46 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
© The SR20 Forum - Content from this site may not be used without permission