maf issues - SR20 Forum
 
Thread Tools
#1 (permalink) Old 12-16-2009, 10:39 PM
"The Chubby Panda"
 
Join Date: Feb 2006
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 1,483
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 21 reviews
(Thread Starter)
maf issues

calum, I just want to make darn sure you programmed my ecu for the e60 maf - it's for (canx2k) - I ran the engine fine with the maf unplugged, and tried 2 e60 maf's, both caused the rpms' to jump to 3k, then bog real bad and die. With the maf unhooked, she runs without bog. I haven't run it long mind you but it doesn't fall flat on its face. I want to make damn sure you didnt accidentally program it for an n60 maf instead of an e60 or DE maf by accident. Please confirm.

My other NX....is an NX.

Last edited by Canx2k; 08-27-2010 at 05:33 PM.
Canx2k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 12-16-2009, 11:17 PM
ClamSlut
 
Calum's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Lubbock, TX
Posts: 5,043
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 26 reviews
Code 12 is MAF. Check your wiring.
Calum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

  SR20 Forum > Vendor Customer Support > CalumSult (Archived for Informational Purposes)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome