new to the forum - SR20 Forum
 
Thread Tools
#1 (permalink) Old 12-11-2012, 02:13 PM
SE-R Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Location: mn
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
(Thread Starter)
new to the forum

whats up guys im new to this forum. ive been on zilvia for awhile now.
ive had my s13 fastbackj since feb of last year. got the car and it wasnt running. came with an sr20det in it. i had to finish all the wiring and got it running but come to find out it had a melted piston in cyl #4. currently in the process of building the sr20 that came with my car. its finally almost done. cant wait to start sliding.
aearl34 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 12-11-2012, 06:46 PM
going thru life @ 1 bar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Eastern, NC
Posts: 2,156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 21 reviews
Hi. Welcome. Lets see some pictures!

92 NX2000 2860RS
unijabnx2000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  SR20 Forum > Main Forums > New Members


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome