Installed new alternator car won't start, just SINGLE CLICK - plz help - SR20 Forum
Nissan SR20 Forum Nissan SR20 Forum Header Right
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

Welcome to the SR20 Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

» Log in
User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   SR20 Forum > Main Forums > SR20DE Technical Corner



Sr20Forum.com is the premier Nissan SR20 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
Old 04-29-2010, 08:45 PM   #1 (permalink)
tj.png

 
Join Date: Mar 2005
Location: Lincoln, NE

Feedback Score: 1 reviews
Solved Q/A

Issue was with the oil stick not being in its place.
__________________
I hope they have SR20s in heaven

Last edited by ak_47; 08-02-2010 at 01:07 AM.
ak_47 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-30-2010, 05:14 AM   #2 (permalink)
SE-R Newbie

 
Join Date: Apr 2006
Location: Portland

Feedback Score: 0 reviews
The single click sounds like its the starter, try banging on the solenoid while somebody tries to crank it over. Check to see if you have power to your fuses, you could have blown a fusible link if it has them. You did have the battery disconnected before you tried to replace the alternator right?
PDX_SER is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2010, 09:43 PM   #3 (permalink)
SE-R Lightweight

 
Join Date: Nov 2006
Location: indio ca (palm springs)

Feedback Score: 1 reviews
make sure you connected the pig tail right some times it lets you flip it to where power gets ground and you blow the 7.5 fuse in the box marked alt
__________________
(\__/)
(O.o )
(> < )
i wanna go fast is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2010, 10:06 PM   #4 (permalink)
SE-R Joe

 
Join Date: Mar 2009
Location: New Jersey

Feedback Score: 14 reviews
Quote:
Originally Posted by ak_47 View Post
1998 Sentra SE

My brother-in-law helped me install a new alternator to replace the broken one but now the car won't start or lights won't come on at all. Just a single click when I try to turn the key...

Battery is fully charged, fuses are ok would you know what might cause this? If you do please help.

Thanks.
Battery is Dead. It didnt take the charge. try jumpin it
joe92ser is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  SR20 Forum > Main Forums > SR20DE Technical Corner


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 02:37 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2
© The SR20 Forum - Content from this site may not be used without permission