SR20 Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
292 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Very loose front end...

Yesterday I replaced the tranverse links on my 1993 SE-R, I bought the OEM links.
The install was very easy.
But when I took it for a drive the car felt very loose, it feels like I'm driving on wet pavement with slick tires :mad:

This morning I checked that everything were properly adjusted, and drove it again and the same thing happened.

What you guys think would it be????
 

·
Drinking The H Juice Now
Joined
·
4,216 Posts
forgive my stupidity.. what tranverse links? do you mean the control arms?
 

·
Banned
Joined
·
543 Posts
pm its311pete he will help u.it sounds like ball joints wore out maybe all the bushings also
 

·
Registered
Joined
·
292 Posts
Discussion Starter · #4 ·
BigB said:
forgive my stupidity.. what tranverse links? do you mean the control arms?
I just wrote it as I saw it on the manual, I think that is.

The new ones have the ball joints already installed, that was the reason why I changed them.
Because the replacement ball joint is crap!!!
 

·
Registered
Joined
·
292 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Storm88000 said:
Hey Ralphy I like the slanted eyes look, how did you do that?
I took the idea from some guys at floridasr20s.com
I used spay paint, the brand is Car Color.

I taped the area that I didn't wanted to paint and painted the rest
But first I applied some primer and then the paint.
It looks that they were bought :D
 

·
www.FAIRTAX.org
Joined
·
8,920 Posts
Big time! Your tires will thank you for miles to come.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top